CARINE DOO

Carine hoteli od 2000

Dobrodošli u Crnu Goru, dobrodošli u naše CARINE HOTELE.

U samom srcu ljepote Crne Gore nalazi se naša grupa hotela Carine, nudeći vam nezaboravan boravak na obalama jednog od najljepših zaliva na svijetu - Bokokotorskog zaliva. Učinićemo sve kako bismo osigurali maksimalnu udobnost i užitak za svakog našeg gosta. Stoga, upravo ta posvećenost osigurala je da ostanemo na vrhu igre svih ovih godina, i to je kamen temeljac grupe Carine.

Naša priča počinje 1991. godine, kada je osnovano porodično preduzeće Carine DOO. Od samog početka, posvetili smo se pružanju nezaboravnih iskustava našim gostima, postajući sinonim za visokokvalitetni smještaj i neprevaziđenu uslugu. Deset godina kasnije, 2000. godine, kupili smo hotel Delfin, dodajući turizam u naš portfolio aktivnosti.

Carine DOO ponosi se svojom dugogodišnjom tradicijom i izvanrednom reputacijom u crnogorskoj turističkoj industriji. Sada, sa četiri moderna hotela na vrhunskim lokacijama duž obale, nastavljamo naslijeđe kvaliteta i gostoprimstva koje smo godinama gradili.

Naša misija je pružiti svakom gostu jedinstveno iskustvo, osiguravajući udobnost, sigurnost i zadovoljstvo tokom njihovog boravka. U našim hotelima možete očekivati spoj tradicije i modernog dizajna, kombinovan sa besprijekornom uslugom i pažnjom koja je orijentisana ka detaljima. Brinući se da svaki detalj doprinese iskustvu, unijeli smo brigu i posvećenost u centar turističke industrije u Crnoj Gori, i to je ponos i radost nakon mnogih godina rada.

Dobrodošli u Carine Hotele, vašu destinaciju za nezaboravan odmor u srcu Crne Gore. Uživajte, mi se brinemo o svemu.