CARINE DOO

Kolačići

Ova Politika kolačića objašnjava kako koristimo kolačiće i slične tehnologije praćenja na našem sajtu.

Šta su kolačići?

Kolačići su male datoteke koje se čuvaju na vašem uređaju (računaru ili mobilnom uređaju) prilikom posjete sajtu. Oni se široko koriste kako bi sajtovi efikasnije radili i pružali informacije vlasnicima sajtova.

Kako koristimo kolačiće

Koristimo kolačiće u razne svrhe, uključujući:

  1. Esencijalni kolačići: Ovi kolačići su neophodni za ispravno funkcionisanje sajta. Omogućavaju vam da navigirate našim sajtom i koristite njegove funkcije.

  2. Analitički kolačići: Ovi kolačići nam pomažu da razumijemo kako posjetioci interaguju sa našim sajtom prikupljanjem i prijavljivanjem informacija anonimno. To nam omogućava da unapredimo performanse i upotrebljivost našeg sajta.

  3. Funkcionalni kolačići: Ovi kolačići omogućavaju sajtu da zapamti vaše izbore (kao što su vaše jezičke preferencije) i pruži unaprijeđene funkcije kako bi personalizovao vaše iskustvo.

  4. Reklamni kolačići: Možemo koristiti reklamne kompanije trećih strana da serviraju reklame u naše ime širom interneta. Ove kompanije mogu koristiti kolačiće kako bi prilagodile reklame vašim interesovanjima na osnovu vaše istorije pregleda.

 

Vaše opcije u vezi sa kolačićima

Možete odabrati da prihvatite ili odbijete kolačiće. Većina pretraživača automatski prihvata kolačiće, ali obično možete izmijeniti postavke pretraživača da odbijete kolačiće ako želite. Međutim, to može spriječiti da u potpunosti iskoristite sajt.

Kolačići trećih strana

Neke kolačiće na našem sajtu postavljaju treće strane koje koristimo. Ove treće strane mogu koristiti kolačiće u skladu sa svojim politikama privatnosti.

Promjene ove politike

Možemo ažurirati našu Politiku kolačića s vremena na vrijeme. Sve promjene će biti objavljene na ovoj stranici.

Kontaktirajte nas

Ako imate bilo kakva pitanja ili zabrinutosti u vezi sa našom Politikom kolačića, molimo vas da nas kontaktirate na [email protected].